با چشمان خود دلخوشی ها و رازهای غیرقابل تکرار هر شهر را کشف کنید. در مورد تاریخ و قصه های بی نظیر شهر ترجیح داده شده با مناظر و سایت های آن و موارد دیگر…
گنجینه قرآنهاى خطى موزه آستانه مقدسه، گنجینه ای از قرآن های قرن دوم و سوم و همچنین نسخه های ارزشمند قرآن از دوران آل بویه، سلجوقیان، ایلخانان، تیموریان، صفویان و قاجار را به نمایش گذاشته است. قدمت قدیمی ترین قرآن به نمایش گذاشته شده به سال 191 شمسی باز می گردد و نام مامون، خلیفه عباسی در صفحه اول آن نوشته شده است.
برخی از نسخه های قرآن این موزه روی پوست، پارچه و انواع کاغذ نگاشته شده اند. این قرآن ها عموما با خط نستعلیق، ثلث، ریحان و محقق نوشته شده و اثر خوشنویسانی مانند احمد نیریزی، فیض الله لاهوری، شمس الدین عبدالله دوست، علی نقی بن محمد کبیر ربانی و محمد بن سلیمان الهروی می باشند.
به برخی از قرآن ها ترجمه فارسی به خط نسخ و نستعلیق اضافه شده است که به خوبی نشان دهنده سیر تحول زبان و ادبیات فارسی در گذر قرون است.
بسیاری از قرآن های این موزه نسخه هایی منقش به گل و طرح های اسلیمی هستند. برخی از این قرآن ها جلدهای چرمی و باقی نیز دارای جلد طلاکوب هستند.
حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه