با چشمان خود دلخوشی ها و رازهای غیرقابل تکرار هر شهر را کشف کنید. در مورد تاریخ و قصه های بی نظیر شهر ترجیح داده شده با مناظر و سایت های آن و موارد دیگر…
شهرستان بندرعباس، مرکز استان هرمزگان، در شمال تنگه سوق الجیشی هرمز قرار دارد. بندرعباس از شمال با شهرستان حاجی آباد، از شرق با شهرستانهای ميناب و رودان، از غرب با بندر لنگه و بندر خمیر و از جنوب با خليج فارس و جزيره قشم همسایه است. این شهرستان دارای آب و هوای گرم و خشک بیابانی است و دمای هوای آن در تابستان به 49 درجه سانتیگراد میرسد.
در زمان حکومت داریوش بزرگ یکی از فرماندهان او به نام سلیاکوس از بندرعباس با کشتی به سوی اقیانوس هند و دریای سرخ بادبان گشود. در زمان حمله اسکندر مقدونی بندرعباس با نام هرمیرزاد شناخته میشد. بندرعباس در سال 893 شمسی به اشغال پرتغالیها در آمد و ایشان آن را به دلیل وجود خرچنگهای زیاد در ساحل این شهر، بندر «کاماراو» نامیدند. در سال 1001 شمسی شاه عباس اول با پشتیبانی انگلیسیها و به کمک فرمانده اش امام قلی خان به استیلای پرتغالیها بر این شهر پایان داد و به افتخار این پیروزی نام آن را بندر عباس نهاد.
این شهرستان هم اکنون از مراکز تجاری و راهبردی در نزدیکی خلیج فارس و دریای عمان است و محل استقرار پایگاه اصلی نیروی دریایی ایران به شمار میرود. بندر عباس یک شهر ماهیگیری است و دارای بازار ماهی پر رونقی است.
برخی از جاذبههای تاریخی این شهرستان عبارتند از عمارت کلاه فرنگی، مسجد جامع دلگشا، مسجد گله داری، خانههای قاجاری احمدی و گله داری، پل صفوی لاتیدان و یک بازار سنتی.
ساحل بندر عباس، گنبد نمکی پل و غار نمکی خرسین از جمله جاذبههای طبیعی بی بدیل این شهرستان هستند. بندرعباس دارای چشمههای آب گرم متعددی است که آب آنها خواص درمانی دارد. از میان این چشمهها میتوان به چشمه آب گرم نیان، باری، خورگو و گنو اشاره کرد. این شهرستان در نزدیکی جزایر قشم، هرمز و لارک قرار دارد. جزیره هرمز از مناطق مناسب پرنده نگری است، جزیره قشم با هزاران سال پیشینه تاریخی دارای جاذبههای طبیعی متعددی است و جزیره آتشفشانی لارک یک جزیره ماهیگیری است.
شهر خرچنگها، مرواریدخلیج فارس
435 هزار و 751 نفر
۲۷.۱۸۸۳° شمالی ۵۶.۲۷۶۶° شرقی